BAŞKAN SAYGI MANAVGAT’TA BOZKIRLILARLA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

MANAVGATBOZKIRLILARDERNEGİ

Manavgat’ta bozkırlılar ile bir araya gelen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı “Bozkır denince akla suyunun sertliği insanının mertliği gelir, birlik ve beraberlik gelir, samimiyet gelir, dostluk gelir”!

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Antalya Manavgat’ta Bozkırlılar Derneğinin düzenlediği iftar programında hemşerileri ile bir araya geldi. İftar yemeği sonrasında hemşeriyle sohbet eden Başkan Saygı, Bozkır’da yapılan çalışmalar hakkında gurbetçilerle bilgi alışverişinde bulundu. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Saygı şu ifadelere yer verdi “Turizm sektöründe çalışan, en çok bozkırlının yaşadığı yerlerden birisi olan Manavgat’ta hemşerilerimizle bir araya geldik. Maşallah kendimizi Bozkır’da iftar yemeğinde gibi hissettim. İftar programı vesilesiyle hemşerilerimizle hem hasret giderdik hem de yaptığımız ve yağacağımız çalışmalar hakkında da gurbetçilerimizle istişarelerde bulunduk. Her zaman söylediğim gibi Bozkırlının olduğu yerde samimiyet, birlik ve beraberlik vardır. Gurbetçi hemşerilerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Belirtmek isterim ki Nerde bir bozkırlı varsa belediye olarak bizde ordayız. İftar programını düzenleyen Bozkırlılar Derneği Başkanımız Fatma Yiğit hanımefendi ve yönetim kuruluna ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.